Google street view“  е наистина интересна услуга, която ни позволява

...
Google street view“  е наистина интересна услуга, която ни позволява
Коментари Харесай

7 интересни снимки от „Google Street View“

„ Гугъл street view “  е в действителност забавна услуга, която ни разрешава да надникнем в съвсем всяка улица в света и да забележим кой какво прави. A знаем, че по улиците могат да се видят много странни неща…

Това пък какво е?

Честно, нямаме рационално пояснение по какъв начин тези крайници са останали на открито и какво прави горната част от тялото вътре. Знаем единствено, че фотографията не става за уолпейпър на компа. Някак си краката са допълнително.

Облекчаване зад кола

Ето го и главният минус на живота в софтуерната епоха – колкото и да си мислиш, че си се скрил, няма по какъв начин да си сигурен, че някой не те е снимал.

Виртуално воайорство

Всъщност, връщаме си думите обратно. Съвременното си е модерно и който си мисли, че с технологиите може да се злоупотреби, не е доста прав. Както виждате, „ Гугъл street view “ дава непосредствен взор към прелестните неща от света.

Човекът птица идва

Ок, в случай че предположим, че сте от тези нещастни хорица, които стоят пред суперите, с цел да зарибяват клиентите да си купят това и това, сигурно ще се съгласим, че имате кофти работа. Нужно ли е обаче да го вършиме, дегизирани като папагал с костюм от хартия?

Към светли съдбини вървим…

Когато сутринта се разсъни, изми си лицето и си подготви ароматно кафе, мина ли ти през акъла, че през днешния ден ще видиш фотография на човек със необичайно колело, който вози плюшен пингвин? Не? Ето по тази причина животът е толкоз непредвидим.

Добрата остаряла Англия

И след това нека  отново възхваляват чая, че бил доста потребен. Само на хора, които прекаляват с топлата напитка може да им хрумне да си сложат водолазни костюми и да се гонят из улиците. Британска му работа!

Екшън на пътя

Тази фотография в действителност не е за хора със слаби нерви. За Бога, може ли да си сложиш такива кофти панталони?!?

Източник: weirdworm.com

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР